2012. január 26., csütörtök

ARANY HIDRATÁLÓ NAPPALI KRÉM !!!!! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


Arany hidratáló nappali krém
Kiszerelés: 70 ml
Főbb hatóanyagok:
24 karátos nanoszemcsés Arany, komplex fényvédőrendszer (kb. 15 SPF). Kukui Nut olaj, Zabmag-kivonat (Oat extrakt), Pálmaolaj, Pentavitin (¨vízmágnes¨), Bisabolol, speciális Gyömbér-kivonat (a legújabb gyulladás és irritáció-csökkentő), Allantoin, Betain, Creatin, Nikotinsavamid, Panthenol, E vitamin.
Hatása, szerepe:
Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, fokozottan érzékeny, zsírhiányos, energiaszegény, elvékonyodott hámú, allergiára hajlamos bőrök elixírje. Korpás szeboreás, dehidratált, a ráncosodás jeleit mutató bőrökre. A 24 karátos nanoszemcsés arany és Pentavitin hatására a bőr hidratáltsága látványosan javul, teljesen kisimul, bársonyos lesz. Tavaszi bőrhámlásra, egyenetlen, érzékeny, feszülő bőrökre.
A krém 24 karátos nanoszemcsés arany-részecskéi felerősítik a komplex hatóanyagok hatását, katalizálják az élettani folyamatokat és serkentik a hidratáló komponensek beépülését, hasznosulását.
A Bisabolol, Gyömbér-kivonat és Kukui olaj együttes alkalmazásával a kisebb értágulatok csökkennek, enyhül a bőrpír. A zab kivonat tápláló, bőrnyugtató, feszültség oldó, erős hidratáló és bőrpuhító hatású.
A hawaii Kukui dió olaja magas telítetlen zsírsav tartalmú. Vitaminokban, fitoszterinekben gazdag, gyorsan és mélyen felszívódó gyulladáscsökkentő, tápláló, bőrpuhító és hidratáló. Nem irritál, a gyulladások, égések és a bőrpír hatásos nyugtatója. Segíti a bőr természetes gyógyulási folyamatait.
Parabén és ásványi olajszármazékoktól (Parafinolaj, Vazelin) mentes termék.
Szállítási idő: kb. 1 hét
Köszönöm a figyelmét!



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-13 01:11
. ARANY HIDRATÁLÓ NAPPALI KRÉM !!!!! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft